2120. Dunakeszi
Egressy u.4.

+36-30-339-67-64
info@autonyiri.hu

Műszaki állapotfelmérés

Az értékrendünk...

A használtautó vásárlás mindenkinek meghatározó beruházás, legyen szó bármely értékű gépkocsiról. Számunkra pedig a legfontosabb, hogy tájékoztassunk, objektívek, szakszerűek legyünk, ezáltal megkíméljük ÖNT a felesleges költségektől. Természetesen a vizsgálatot, személyes jelenléte alkalmával végezzük, mert az adatok rögzítése mellett ilyenkor tanácsadással, konzultációval egészítjük ki a szolgáltatásunkat, szívesen válaszolunk kérdeire, kalkulációkat készítünk.

Számunkra a legfontosabb szempont a tényszerű tájékoztatás, legyen az kellemes, vagy sok esetben sajnos kellemetlen állapot rögzítése. Mindenki elkerülheti ez által a meglepetéseket, a nemvárt költségeket, ismeretlen hibákat. Felkészülhet a közel és távoli jövő feladataira, a javítandó hibákra, karbantartási költségre.

Az Autónyiri Kft vezetőjeként a több tízéves szakmai tapasztalat, a szakmai tanulmányok és a márkaszerviz igazgatói múlt lehetővé tette számomra, hogy egy olyan technológiai rendszert alkossak, mely a lehető legrészletesebb gépjárművizsgálatot eredményezze.

A teljes állapofelmérés, már egy saját fejlesztésű elektronikus platformon történik tablet segítségével, fényképeket készítünk, mindent részletesen dokumentálunk, amelyről komplett elemzés készül. Ezt személyes konzultáció követ, tanácsadással, valamint az eredményeket e-mailben, vagy kinyomtatva átadjuk. 

Miért érdemes az AUTÓNYIRI állapotfelmérését választani?

 • mert a rögzített eredményeket elemezzük, elmagyarázzuk, időt szánunk Önre, tanácsokat adunk...
 • mert sok kellemetlen, meglepetés szerű költségtől kíméljük Önt meg...
 • mert az Ön és családja biztonsága, a tudatos vásárlás számunkra is fontos. A csalódás, a rossz vásárlás mindenkinek hátrányos...

Az AUTÓNYIRI állapotfelmérés lépései, technológiája:

 • Műszeres lengéscsillapító és fékméréssel kezdjük a vizsgálatot, 
 • A gépkocsi műszaki állapotát átvizsgáljuk, teljes tematikus rendszerben, az eredményeket elektronikus úton rögzítjük, ha szükséges fényképeket készítünk. A vizsgálatot emelőgép segítségével készítjük, a legnagyobb részletességgel. Fékek, futómű, burkolatok, kipufogó, stb., stb.,
 • A gépkocsi karosszériáját festékrétegmérő eszközzel mérjük, a korábbi sérülések felderítése céljából. Amennyiben gyanú merül fel, a partnerünk segítségével karosszérialakatos kollega szakvéleményét is kikérjük.
 • Számítógépes inteligens diagnosztikai eszköz segítségével a vezérlőegységek hibatárolóit kiolvassuk, értékeljük. Kizárólag legális, hivatalos műszereket használunk.
 • Megvizsgáljuk a jármű felszereltségével kapcsolatos összes funkciót, extrát, azok rendeltetésszerű használatát véleményezzük. Klíma, ablakemelők, multimédia, stb., stb.,
 • Esztétiaki vizsgálat alapján felderítjük a látható és néha "láthatatlan" hibákat a karosszérián, kárpitokon, utastérben, csomagtérben. 
 • A gumik, keréktárcsák esetleg dísztárcsák állapotát rögzítjük, ez alap paraméter a biztonságos közlekedés szempontjából.
 • Alvázszám, vagy rendszám alapján a gépkocsi múltjáról információt gyűjtünk. Ezzel előtérbe kerülhet korábbi KM óra tekergetés, vagy súlyosabb karosszéria sérülés esete. Ezek komoly értékcsökkentő tényezők.
 • Menetpróbát végzünk, ilyenkor is sok rendellenes viselkedésre derülhet fény, vagy sok apró feladat kerülhet meghatározásra. Ilyen lehet egy műszeres futómű állítás szükségessége. 

 

Természetesen a fenti technológiai leírás, csak jegyzet szerűen készült a részletekről győződjön meg személyesen. A teljes SZAKMAI TECHNOLÓGIA időtartama nagyságrendileg 1,5 -2 óra, de az elmúlt évek tapasztalata alapján megéri kivárni, a meglepetések helyett.

Több esetben sikerült ügyfeleinknek sok pénzt, időt, idegességet, bosszúságot megtakarítani, és ez a legfontosabb. A fentieket figyelembe véve szeretnénk azt is kommunikálni, hogy nem áll módunkban utcán, helyszínen, kereskedésekben bevizsgálni autókat, kizárólag saját jól felszerelt telephelyünkön végezzük el az állapotfelmérést.

 

Műszaki állapotfelmérés Fékmérés 

 

Állapotfelmérés emelőn Használtautó vizsgálata 

 

Inteligens járműdiagnosztika Elektronikus adatrögzítés  

 

 

Kategória: