2120. Dunakeszi
Egressy u.4.

+36-30-339-67-64
info@autonyiri.hu

Kategória:

A gépkocsi fékrendszere kiemelten fontos részegység. A biztonság, megbízhatóság elengedhetetlen, nem ismerünk kompromisszumokat. Ügyfeleink tudják, a minőségi alkatrészek, a minőségi munka, profi eredménnyel jár, nincs csikorgás, nyikorgás, csak tökéletes fékrendszer, a lehető legjobb és legrövidebb fékút.

Mivel a fékjavítások alkalmával KIZÁRÓLAG GYÁRI EREDETŰ vagy GYÁRIVAL AZONOS MINŐSÉGŰ alkatrészt építünk autójába, ezért bátran vállaunk mindenk fék alkatrészre ÉLETTARTAM GARANCIÁT !

Fékbetétek, féktárcsák cseréje.

Az elmúlt években, évtizedekben nagyon sokat fejlődött a gépkocsik teljesítménye, ma már egy kisebb motornál sem meglepő a közel 100 lóerős teljesítmény. Ha a teljesítmény megnövekedett, akkor nagyobb hangsúly kerül a minőségi fékalkatrészek használatára, a megbízható munkavégzésre is. Ha fékbetét már csak minimális vastagságú, akkor rövidesen nem biztosít megfelelő fékhatást, valamint károsíthatja a féktárcsák állapotát is.  Ha a féktárcsák felülete nem kielégítő, a tárcsák méret alá kerülnek, esetleg korrodáltak, akkor szintén veszélyes a használatuk, szélsőszéges helyzetben balesetet okozhat. Ne közlekedjen balesetveszélyes autóval, inkább ellenőríztesse fékrendszerét.

Egyéb fékalkatrészek.

Fékcsövek, munkahengerek, féknyergek, szervódob, főfékhenger, ABS alkatrészek, stb,... Ezek is a fékberendezés részei, melyek  működése adja a teljes, komplett megfelelő fékhatást. Az úgynevezett kopó és fogyó alkatrészek mellett minden fékalkatrész felülvizsgálata fontos néha szemrevételezéssel, néha műszeres ellenőrzéssel, esetleg számítógépes fékhatás méréssel, vagy működésvizsgálattal.

A fékrendszer vizsgálatát, javítását SOHA ne bízza bizonytalan, értéktelen garázsokra, szakképesítéssel, engedélyekkel, minősítésekkel nem rendelkező sufnikra, aki nem adnak bizonylatot, számlát a munkájukról, mert az nem számonkérhető, megbízhatatlan, szakszerűtlen. Kérjen mindig, minden fékjavíátsról SZÁMLÁT, FÉKHATÁSMÉRÉSI TANUSÍTVÁNYT !

Fékfolyadék.

A fékfolyadék, (köznyelvben:fékolaj) is jelentős szerepet vállal a korrekt fékhatás elérésében. A levegőből az idő folyamán a fékfolyadék nedvességet vesz fel, ezért annak a forráspontja hátrányosan változik, csökken. Így komolyabb igénybevételkor  a fékfolyadék felforr, balesetveszélyes lehet. Minden gépkocsi gyártó előírja a fékfolyadék rendszeres cseréjét mely általában két évente javasolt. Javasoljuk az autója karbantartási tematikájából ne hiányozzos ez sem, cseréltesse a fékfolyadékot és ellenőriztesse a fékek állapotát rendszeresen. 

Nyiri Péter szervizvezető, hatósági vizsgabiztos 1998-óta...

 

 

Autószerviz szolgáltatásaink:

 

Kattintson a képre, ha bármelyik szolgáltatásunkról érdeklődik !

 

Olajcsere, Inspekció, Időszakos átvizsgálás Használt autó műszaki állapotfelmérés Fék javítások Gumi szerviz, centrírozás

 

 

Világítások javítása Gumik, felnik akciós áron Megbízható hasnált autók Teljesítmény optimalizáló alkalmazások

 

 

Gumitárolás, keréktárolás Akkumulátor szerviz Személygépkocsik javítása, szervizelése Műszeres fényszóró beállítás 

 

 

Időszakos karbantartások, Inspekciók Kipufogó javítás Teljes klíma szerviz, javítás, töltés, tisztítás Műszeres futómű beállítás

 

 

 Műszaki vizsga komplett ügyintézéssel Futómű szerviz, javítás Váltóolaj csere Üzemanyag rendszerek tisztítása

 

Kategória:

Kedves Hölgyek, Tisztelt Urak!

 

 

Előzmény: Három(!!!!) ügyfelünk lemondta a heti javítását, mert a családtagja megfigyelés alatt, karanténban van…vélhetően fertőzött

 

Az élet folyamatosan új feladatok elé állít minket. A feladatokat, pedig megoldani kell, legyen az bármely nehéz. Úgy vélem, most ez lesz a megoldás. Figyelembe véve a jelen járványügyi helyzetet, követve az eseményeket, előrevetítve a közeli jövőt, és konzultálva Magyarország felelős városvezető embereivel, azt a döntést hoztam, hogy 2020. Március 20-tól határozatlan időre nem javítunk autókat. Nekem, akinek az autójavítás a hivatásom, akinek minden ügyfél tisztelete prioritás, nagy fájdalom ez, DE…

 

  • Nem javítunk, mert nem szeretnénk emberi kontaktokat, fertőzést kapni és továbbadni,
  • Nem szeretnénk nap, mint nap 5-10 autóba beszállni, azokból kiszállni, összefogdosni, fertőzni  azokat.
  • Szeretném megóvni családom és kollegáim, és azok családja egészségét,
  • Tiszteljük ügyfeleinket annyira, hogy számukra megoldásokat szállítunk, nem pedig vírusokat,
  • FONTOS, hogy szeretnénk ezzel is azt üzenni, hogy MINDENKI MARADJON OTTHON !
  • És szeretnénk a lehető legerősebben felkészülni a veszélyhelyzet utáni időszakra, hiszen tudjuk,  nehéz lesz és nagy szükség lesz ekkor a szakemberekre.

 

Természetesen mindvégig NON-STOP elérhetők vagyunk, és amiben csak lehet, segítünk informálni mindenkit:

 

  • Telefonon: +3630-3396764
  • E-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ezúton kívánok mindenkinek kitartást és jó egészséget, maradjunk otthon, NINCS MÁS MEGOLDÁS.

 

Üdv., Nyiri Péter szervizvezető


Ügyfeleink véleményeiből:

 

  • "Szia Peti, köszönöm a műszeres futómű beállítást, minden tökéletes" E... Zoltán Audi A6
  • "Kedves Péter. Nagyon köszönöm a fogadtatást. Tényleg ismeretlenül mentem önökhöz és amit magam is vallok, hogy milyen kevés is elég, hogy egy ügyfél jó érzéssel vegye igénybe mások szolgáltatását. További jó munkát kívánok és majd jelentkezem ha aktuális lesz a gumicsere."   R... Richárd Renault Scenic

 

 

 

 

 

Számunkra a megtiszteltetés minden ügyfelünk felé. Örülök, ha elégedett ügyfeleket tudhatok ügyfélkörömben. 

Nyiri Péter szervizvezető.