2120. Dunakeszi
Egressy u.4.

+36-30-339-67-64
info@autonyiri.hu

Gumi szerviz, gumi tárolás, új gumi

Tisztelt Ügyfeleink, Érdeklődő!

 

Telephelyünkön vállaljuk a legkorszerűbb gépekkel eszközökkel, a következő gumi-szerviz szolgáltatásokat:

  •  Gumiabroncsok cseréje. Segédkaros gépünk lehetővé teszi a hagyományos gumik mellett a "peres" és "defekt-tűrő" gumiabroncsok szakszerű cseréjét is. Mindezek a maximális szakértelemmel, csak képesített szakemberek közreműködésével.

 

  • Kerekek centrírozása. Lemez és könnyűfém keréktárcsák kiegyensúlyozása CSAK ÚJ SÚLYOK felhasználásával. Könnyfém keréktárcsák esetén megoldjuk a REJTETT SÚLYOZÁS kivitelezését is.

 

  • TPMS rendszerek javítása, szelepek cseréje. 2014. után forgalomba helyezett gépkocsikba szereplő speciális kerékszelepeket tudjuk diagnosztizálni, ellenőrizni, szükség esetén cserélni és programozni is. Folyamatos KÉSZLETEN tartunk TPMS szelepeket is!

 

  • Gumik és kerekek tárolása, gumi hotel. Társaságunk telephelyén kialakítottunk egy minőségi tároló rendszert komplett számítógépes logisztikai rendszerrel, ahol vállaljuk kerekek, gumik tárolását, szakszerűen. Nem ázik, nem süti a nap, és nem kell emelgetnie, pakolgatni, rakosgatni, kerülgetni kerekeit, gumijait!

 

  • Defekt javítások. Bármely mértékben, bármely formában lép fel a nyomás veszteség az autó kerekében, mi megtaláljuk és, ha szakszerűen lehetséges, akkor GYÁRI TECHNOLÓGIÁVAL javítjuk is. Legyen az szelep-hiba, keréktárcsa korrózió, vagy egy futófelületi lyuk, sérülés.

 

  • Keréktárcsák javítása. Minőségi partnerünk segítségével lemez és könnyűfém keréktárcsák javítását is megoldjuk rövid határidővel.

 

  • Tartozékok, felszerelések. Segítünk Önnek gumizsákkal, hogy ne szennyezzük autóját. Kerékőr, kerékcsavar, hagyományos szelepek, fém szelepek, rejtett szelepek, távtartók, tehermentesítők, gumiápolók, stb., stb.,