Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató, Kedves Hölgyem / Uram,

 

Ha Önnek meghibásodott az autója, netán karbantartást, olajcserét kell végezni, akkor segítünk Önnek gyorsan, hatékonyan és magas szintű szakértelemmel. Készen állunk teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtani, legyen autója garanciális, vagy a jótállási időn túl. Olajcsere, gumicsere, gumitárolás, állapotfelmérés, műszaki vizsga, karosszéria javítás, járműdiagnosztika, gyosszerviz szolgáltatások. Nálunk minden esetben jótálási jegyet, számlát kap a javításról, fizethet bankkártyával, csereautót igényelhet és innovatív környezetben, korszerű eszközökkel, felszerelésekkel dolgozunk. Kizárólag szakképesítéssel rendelkező kollegák dolgoznak szervizünkben, akik képzéseken, oktatásokon vesznek részt. Keressen minket bármikor, ha fontos a megbízhatóság !

Várjuk tisztelettel Nyiri Péter Szervizvezető  

"Megbizható és Megfizethető" autószerviz

Kapcsolat velünk +36-30/339-6764
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

AutóNyíri Kft
Telefonszám: +36-30/339-6764
Cím:

AutóNyíri Kft
+36-30/339-6764

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!